Data & Diensten

Wij helpen zorgvraagstukken oplossen

zorgweb verzamelt, koppelt en verrijkt zorgdata en ontsluit de informatie op een toegankelijke manier voor afnemers, zoals: vergelijkingssites, overheden, verzekeraars, intermediairs en zorgaanbieders. Als kennispartner, onafhankelijk adviseur en leverancier van zorginformatie helpen wij zorgvraagstukken oplossen met vergelijkbare informatie over financiering, toegang en kwaliteit van zorg.

  1. Wij verzamelen data

    zorgweb verzamelt en bundelt continu gegevens over de kwaliteit, toegang en financiering van zorg. Naast onze eigen database gebruiken wij daarvoor data uit vele verschillende bronnen.

  2. Wij verrijken zorgdata

    zorgweb verwerkt, verrijkt en waardeert data en laat de uitkomsten controleren om betrouwbare en objectieve informatie te ontsluiten. Abstracte data wordt inzichtelijk, concreet en begrijpelijk.

  3. Wij ontsluiten vergelijkbare informatie

    Afhankelijk van het doel van afnemers kunnen wij informatie op verschillende manieren ontsluiten: als dataselectie, webservice (interface), maatwerk applicatie en als advies of onderzoek. Daarbij fungeert zorgweb voor klanten als adviseur en kennispartner.

Proces data-verwerking Zorgweb Afbeelding van het proces van data-verwerking bij Zorgweb ONDERZOEK TOOLING WEBSERVICE DATASELECTIE Toegang tot zorg Kwaliteit van zorg Financiering van zorg

Producten & Diensten

Deze producten bieden wij aan voor o.a. het ontsluiten van data

De zorginformatie die zorgweb ontsluit, wordt benut door zeer uiteenlopende partijen. Bekijk hieronder verschillende manieren waarop wij de zorgdata ontsluiten.

Cases

Hoe benutten anderen onze zorgdata?

De zorginformatie die zorgweb ontsluit, wordt benut door zeer uiteenlopende partijen. Bekijk hier hoe afnemers onze gegevens benutten.