Dienstenwijzer zorgweb b.v.

Informatie over onze dienstverlening

Zorgweb levert diensten aan bedrijven rondom het vergelijken en afsluiten van zorgverzekeringen. Omdat wij hiermee een rol spelen in de totstandkoming van een financiële overeenkomst (het afsluiten van een zorgverzekering) verstrekken wij op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) onderstaande informatie.
Zorgweb levert ook de dienst De VoorzieningenWijzer, hiervoor is een aparte dienstenwijzer beschikbaar op www.devoorzieningenwijzer.nl.

Naam en adres

Onze adresgegevens luiden:

Zorgweb B.V.
Dokter van Lookeren Campagneweg 3
8025 BX Zwolle

Wij zijn telefonisch te bereiken op: 038 – 455 40 62
Wij zijn per e-mail te bereiken via: info@zorgweb.nl

Registratie AFM

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12041244. Op grond van deze vergunning mogen wij adviseren en bemiddelen in zorgverzekeringen.

Aard van onze dienstverlening

Wij verzorgen voor onze klanten de volgende diensten:

  1. Het inzicht geven in uw huidige situatie als het gaat om uw ziektekostenverzekering.
  2. Helpen bij het vergelijken en selecteren van uw ziektekostenverzekering.
  3. Een compleet advies geven over uw ziektekostenverzekering en begeleiden bij het afsluiten van de geselecteerde verzekering, waarbij onze dienstverlening stopt op het moment dat de betreffende verzekering is gesloten.

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten via klacht@zorgweb.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.
Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel. 070 – 333 8 999
www.kifid.nl

Ons kantoor is bij het Kifid aangesloten onder nummer 300.015166

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten, aandelen of anderszins zeggenschap in ons bedrijf.

Selectie van aanbieders

Wij vergelijken de producten van een groot aantal aanbieders.

Onze beloning

De kosten van onze werkzaamheden worden enkel gefinancierd door onze klanten en niet vanuit provisies of leadvergoedingen van zorgverzekeraars.
Onze medewerkers worden onder meer gestuurd op integer handelen in uw belang. Zij ontvangen geen beloning die gekoppeld is aan omzet.

De situaties zoals beschreven in artikel 1:120 lid 2 Wft zijn niet aan de orde bij Zorgweb.